Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UNI PX-20 FEKETE LAKKFIC

Ár:
900 Ft (709 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2UPX20F
Elérhetőség: Raktáron

Az UNI PX-20 festő lakkfilc a markerek  markere, a maga sokoldalúságával. Olaj és kitörölhetetlen pigment tinta az alapja, ezáltal rajzolhatunk és színezhetünk vele majdnem minden felületre – lehet az porózus vagy sima, poros, zsíros, nedves, nyers, stb. Ellenáll a víznek, fénynek, hidegnek és hőnek 250˙C-ig, ezért mind ipari, mind DIY célokra kedvelt eszköz, bel- és kültéri használatra egyaránt.

A legmagasabb igényeket kielégítő, nagy fedőképességű lakkfilc, ipari jelölő, és kreatív területekre. Minden felületen víz-, hő- és UV-álló az íráskép. Selymen, szöveten az oldószer nem hagy nyomot! Az alumínium tollszárban gazdaságos tintaadagolással, cserélhető heggyel, a tinta színével megegyező kupakkal rendelkezik. Írásvastagság: 2.2-2.8 mm   Elérhető színek: arany, barna, ezüst, fehér, fekete, fényes arany, fényes bronz, fényes ezüst, kék, lila, narancs, piros, rózsa, sárga, zöld.
Gyártó: UNI
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Lakkfilc – Sokoldalú eszköz kreatív projektekhez és ipari jelöléshez

Legyen szó tapasztalt művészről, barkácsolás-rajongóról vagy ipari felhasználásról, a lakkfilcek kényelmes és sokoldalú eszközt kínálnak a jelöléshez és a kreatív célokhoz. Az élénk vásznaktól az ipari alkatrészekig ezek a sokoldalú jelölők lehetővé teszik, hogy a felületeket különleges műalkotásokká alakítsuk, vagy hatékonyan megjelöljük a termékeket azonosítás és rendszerezés céljából.

Uni Paint Markers: Páratlan minőség és innováció

Az Uni Paint lakkfilceket a legkorszerűbb technológiával és az Uni Mitsubishi Pencil, az íróeszközök piacvezető vállalatának több évtizedes szakértelmével tervezték. Az ipari alkalmazások szigorú követelményeinek való megfelelésre tervezett markerek a precíziós tervezést a prémium minőségű pigmentekkel ötvözik, hogy élénk, hosszan tartó jelöléseket biztosítsanak gyakorlatilag bármilyen felületen.

Az olaj és kitörölhetetlen pigment tintának köszönhetően rajzolhatunk és színezhetünk vele majdnem minden felületre – lehet az porózus vagy sima, poros, zsíros, nedves, nyers, stb. Ellenáll a víznek, fénynek, hidegnek és hőnek 250˙C-ig, ezért mind ipari, mind DIY célokra kedvelt eszköz, bel- és kültéri használatra egyaránt.

Az olajbázisú filc rendkívül ellenálló, így hosszú ideig megőrzi élénk színét és nem fakul el. Emellett vízálló tulajdonságának köszönhetően nem kenődik el vagy folyik szét nedves környezetben sem. Nagy előny, hogy vízállóak és nem folynak össze más festékanyagokkal.

Az Uni lakkfilcek minden felületen víz-, hő- és UV-álló az íráskép. Selymen, szöveten az oldószer nem hagy nyomot. Az alumínium tollszárban gazdaságos tintaadagolással, cserélhető heggyel, a tinta színével megegyező kupakkal rendelkezik.

Az Uni Paint markerekek 3 méretben érhetőek el:

-          PX-21: Írásvastagsága 0.8-1.2mm. Tizenkettő színben kapható: arany, barna, ezüst, fehér, fekete, kék, lila, narancs, piros, rózsa, sárga és zöld.

-          PX-20: Írásvastagsága 2.2-2.8 mm. Elérhető színek: rany, barna, ezüst, fehér, fekete, fényes arany, fényes bronz, fényes ezüst, kék, lila, narancs, piros, rózsa, sárga és zöld.

-          PX-30: Írásvastagsága 4.0-8.5mm. Hét színben kapható: arany, ezüst, fehér, fekete, kék, piros és sárga.

Élénk és hosszan tartó színek: A festékjelzők élénk, átlátszatlan színeket biztosítanak, amelyek bármilyen felületen kiemelkednek. A pigmentált festék kiváló fedést biztosít még sötét vagy texturált felületeken is, így művészi és ipari felhasználásra egyaránt ideális.

Felhasználási területek széles skálája

A képzőművészettől az ipari jelölésig a lakkfilcek korlátlan lehetőségeket kínálnak a kreatív kifejezésre. Íme néhány módszer, amellyel a festékjelölők ipari környezetben használhatók:

1. Alkatrész azonosítás: A nyomon követhetőség és a készletkezelés érdekében megjelölhetjük alkatrészeket és szerelvényeket alfanumerikus kódokkal, sorozatszámokkal vagy azonosító kódokkal.

2. Minőségellenőrzés: Használjunk lakkfilcet a hibák, az ellenőrzési állapotok vagy a minőségellenőrzési jelölések kiemelésére a gyártott árukon és anyagokon.

3. Csőjelölés: A csövek, szelepek és berendezések színkódolt jelöléseivel jelöljük meg a folyadék típusát, nyomását vagy tartalmát a biztonság és a szabályozási megfelelőség érdekében.

4. Berendezések karbantartása: Az egyszerű hivatkozás és nyomon követés érdekében közvetlenül a gépeken és berendezéseken jelöljük meg a karbantartási ütemterveket, az ellenőrzési dátumokat vagy a berendezés specifikációit.

5. Biztonsági jelzések: Biztonsági táblákat, figyelmeztető címkéket és utasításokat tartalmazó jelöléseket hozhatunk létre a berendezéseken, a padlókon és a munkaterületeken a munkahelyi biztonság és kommunikáció javításának érdekében.

Tippek használathoz

1. Győződjünk meg arról, hogy a felület tiszta, száraz és olaj-, zsír- vagy szennyeződésmentes, mielőtt festékjelölőket alkalmazna.

3. Teszteljük a markereket egy mintafelületen, hogy ellenőrizzük a tapadást, a láthatóságot és az olvashatóságot, mielőtt megjelölnénk a tényleges alkatrészeket vagy felületeket.

4. Fontos megjegyezni, hogy az olajbázisú filcek gyorsabban száradnak ki, ezért ajánlott mindig lezárni őket használat után.

5. Tartsuk be az ajánlott biztonsági óvintézkedéseket, például viseljünk védőkesztyűt, védőszemüveget és megfelelő szellőzést, amikor lakkfilcet használunk ipari környezetben.

6. Rendszeresen ellenőrizzük és tartsuk karban a lakkfilceket, hogy biztosítsuk az egyenletes folyást, a csúcsteljesítményt és a színintenzitást a megbízható jelölési eredmények érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményedet!

Keresés