A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Játékszabályzat

Játékszabályzat

 

A nyereményjáték 2021. március 8-tól  2021. március 25. 20:00 óráig tart a Firkabox, a POSCA Hungary, és az Uni-ball UNIverzum facebook oldalán.

 

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, kivéve TELÉR TRADE Kft. 2040 Budaörs, Gyár utca 2. tagjait, a Társaság és a Társaság tagjainak munkatársait, valamint ezek - a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerint közeli hozzátartozóit. 

A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

Ingyenesség, a nyereményjátékban való részvétel

A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. A nyereményjátékban részt vesz - az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével - mindenki, aki 2021. március 8-tól  2021.március 25. napjáig, a Facebookon a játék kiírásra elküldi nekünk kommentben, hogy mit alkotott Húsvétra. A nyereményjátékban a legtöbb like-ot összegyüjtő  1 db 10-es UNI Emott tűfilcet, az utána következő 1 db 5-ös  UNI EMOTT tűfilcet nyer.

Az összes résztvevő között - sorsolás útján - 1 db fantasztikus 40-db-os UNI EMOTT tűfilcet biztosítunk nyereményként. 

A nyereményjáték 2021. március 8-tól  2021. március 25. 20:00 óráig tart.

A nyeremény postázásra kerül.

A nyeremény átvételének feltételei

A nyerteseket egy külön posztban a Facebookon értesítjük nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról.

A nyeremény átvételének feltételei

A nyertest a megadott e-mail címükre küldött levélben, illetve a Facebookon értesítjük nyereményről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A TELÉR TRADE Kft. nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A TELÉR TRADE Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyertesnek adja át.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a TELÉR TRADE Kft. Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztesek nevét.

A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják.

A Szervező jogai

A TELÉR TRADE Kft. kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a TELÉR TRADE Kft. honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el.

A TELÉR TRADE Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a TELÉR TRADE Kft számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. TELÉR TRADE Kft. a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés

Azáltal, hogy a játékos a nyereményjátékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai (név, cím, e-mail cím) a TELÉR TRADE Kft. adatbázisába bekerüljenek, és azokat a TELÉR TRADE Kft. minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa – mindaddig, amíg a játékban részt vevő írásban nem tiltja meg a TELÉR TRADE Kft. számára adatainak kezelését, és az erről szóló tiltási nyilatkozatát kézhez nem veszi. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhető: teler@teler.hu

 

blog comments powered by Disqus

Keresés