A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Színezd újra, színes ceruza készlettel!

A színes ceruza készlet ismét aranykorát éli. De nem csak az óvodás, iskolás gyermekek körében! A színezés, mint idegnyugtató, szórakoztató, feszültségeket sikeresen oldó technika az elmúlt években került fókuszba, a felnőttek körében. 

A hozzáértő szakemberek megannyi vizsgálat után bejelentették, hogy a gyermekkorban erőteljesen preferált tevékenység, bizony a felnőttek számára is csak haszonnal jár. A fantázia kiélése, a látható formák életre keltésével igazi ajándék. A problémák, megoldhatatlan helyzetek okozta csomók, görcsök úgy oldódnak ezzel a technikával, hogy konkrétan nem történik beavatkozás. Nem kell beszélni, gondolkodni stb. a fájdalmas szituációkról. A színes ceruza készlettel végzett alkotómunka közben természetes módon szabadulnak fel azok a gócok, melyek olykor tudat alatt nyomasztották az embert.

Természetesen nem csak a színezéshez lehet szükséged egy kiváló minőséget garantáló szettre. A munkád, vagy akár a hétköznapjaid is megkívánhatják a színes ceruza készletet, de könnyen előfordulhat, hogy éppen alkotó kedvű gyermekednek szeretnél bevásárolni belőle. Áruházunkban ezt akadálytalanul, a legkedvezőbb áron megteheted.

Tartalomhoz tartozó címkék: színes ceruza készlet színes ceruza
blog comments powered by Disqus