Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

POSCA dekormarker

Rendezés:
Cikkszám: 2UPCR3
Raktáron
550 Ft
Cikkszám: 2UPCR5
Raktáron
550 Ft
Cikkszám: 2UPC1MRA
Raktáron
1.200 Ft
Cikkszám: 2UPC1MRBARACK
Raktáron
1.200 Ft
Cikkszám: 2UPC1MRE
Raktáron
1.200 Ft
Cikkszám: 2UPC1MRF
Raktáron
1.200 Ft
Cikkszám: 2UPC1MRFEH
Raktáron
1.200 Ft
Cikkszám: 2UPC1MRJEGKEK
Raktáron
1.200 Ft
Cikkszám: 2UPC1MRK
Raktáron
1.200 Ft
Cikkszám: 2UPC1MRL
Raktáron
1.200 Ft
Cikkszám: 2UPC1MRLEVENDULA
Raktáron
1.200 Ft
Cikkszám: 2UPC1MRMK
Raktáron
1.200 Ft

Posca- a kreativitás segítője

Az elmúlt 30 évben a Posca marker a kreativitás kifejezését segítette elő az egész világon. A 80-as években jelentkezett először a piacon és azonnal nagy sikert aratott. Az utcai művészek és Graffitisek körében vált népszerűvé. Gyorsan megkedvelték, mert minden igényüket kielégítette. Kényelmes és hatékony módszer, hogy a festék mindig kéznél legyen és az ötleteiket azonnal meg tudták osztani a nyilvánossággal. Fokozatosan elterjed a többi művészeti ágban is, népszerűsége a mai napig töretlen.

A termék kedvelői közé tartoznak azt utcai művészek és a képzőművészek is. Művészi lendületet ad az alkotóknak.

Fejlődése:
•    1887-ben alapították meg az Uni Mitsubishi gyárat Tokióban. A vállalat a japán minőség jegyében kezdett el ceruzákat készíteni és forgalmazni
•    1983 - létrehozzák a Poscát, ezt a  forradalmian új festékjelzőt. Először 22 színben volt elérhető. Elindul egy sikertörténet. Ennek a vízbázisú markernek a tintája gazdag pigmentekben és előnye, hogy rendkívül ellenálló a légköri viszonyokkal és az idővel szemben.
•    A 80-as évek végétől elengedhetetlen kelléke lesz a városi művészeknek
•    A „Street Art”- Utcai művészet kifejezés berobban a művészeti hírekbe. A márka egyre több kezdeményezést ösztönöz és támogat. Túllép a graffitin, komoly művészek is ismerkednek már vele
•    2009 – újdonság, hogy 5 új színt hoznak létre a karakterek ábrázolására: elefántcsont, bézs, szalmasárga, bordeux (bordó), palaszürke
•    2010 – tovább gazdagítják a színek palettáját új arany és ezüst festékekkel, melyet később 6 metál szín követ
•    2011 – YouToube csatorna indul, ahol szakemberek és amatőrök osztják meg a tapasztalataikat
•    2014- ben a márka először vett részt egy szörfös versenyen. Csodálatos szimbólumokkal díszítették ki a művészek a deszkákat, így vették fel a harcot az Óceánnal
•    2014 – Flippaper – ez egy különleges flipper gép. Mi rajzoljuk meg a pályát, ahol a golyó haladni fog. Egy letapogató rendszer ezt felismeri és indulhat is a játék

Szinten bármely felületen használható: fa, fém, műanyag, papír, kavics, porcelán… Tartós, hosszú ideig bírja, nem szárad be.

A papíron sem üt át, így akár mindkét oldalára lehet használni. Több, mint 50 felületen tesztelték és mindenhol jó eredményt ért el.  Nem üt át a papíron, ezáltal a színezés igazi élménnyé válik. A festendő felülethez alkalmazkodva három féle vastagságból tudunk választani: vastag, közepes és vékony hegyű. A vonalvastagság 0,7 mm-től 15 mm-ig terjed.

A színek is változatosak, vannak olyan fajták, ahol több, mint 30 szín elérhető. Nem tartalmaz vegyszereket, bőrbarát, így a használata a gyerekek számára is előnyös. Kb. 4-5 perc a száradási idő, ez függ természetesen a tinta használatától és a páratartalomtól.

Ezt az időt ki lehet használni a színek keverésére, így igazán egyedi alkotásokat hozhatunk létre. A száradás után vízállóvá válik, utólag tudjuk még díszíteni, csinosítani a dekorációnkat. Egy lakk réteggel még tartósabbá tehetjük. A művészek akrill lakkot ajánlanak.

Használat előtt alaposan fel kell rázni, úgy, hogy a kupakot még rajta hagyjuk. Összekeveredik a festék, ezt követően kezdődhet az írás, rajzolás. Rá kell nyomni párszor a hegyet a papírra és pillanatok múlva megjelenik a tinta.
Segítségével szabadjára engedhetjük fantáziánkat, kiélhetjük a kreativitásunkat. Szinte bármire alkothatunk, csak a képzelet szab határt.

 

Keresés