A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Szabályzat az online felületeken elérhető játékokhoz.

JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, kivéve TELÉR TRADE Kft. 2040 Budaörs, Gyár utca 2. tagjait, a Társaság és a Társaság tagjainak munkatársait, valamint ezek - a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerint közeli hozzátartozóit. 
A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

Ingyenesség, a nyereményjátékban való részvétel

 

A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel. A nyereményjátékban részt vesz - az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével - mindenki, aki 2019.02.19-02.24 napjáig Facebookon a poszthoz hozzászól. A nyereményjátékban minden hozzászóló egyszer vesz részt, a nyeremény egy darab CABLE CANDY kábelrendező fánk. 

 A nyereményjáték 2019.02.19-től 2019.02.24. 20:00 óráig tart.

A nyeremény postázásra kerül.

A nyeremény átvételének feltételei

A nyerteseket egy külön posztban a Facebookon értesítjük nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról.

A nyeremény átvételének feltételei

A nyerteseket a megadott e-mail címükre küldött levélben, illetve a Facebookon értesítjük nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. A TELÉR TRADE Kft. nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A TELÉR TRADE Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a TELÉR TRADE Kft. Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztesek nevét.

A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják.

A Szervező jogai

A TELÉR TRADE Kft. kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a TELÉR TRADE Kft. honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el.

A TELÉR TRADE Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a TELÉR TRADE Kft számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. TELÉR TRADE Kft. a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés

Azáltal, hogy a játékos a nyereményjátékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai (név, cím, e-mail cím) a TELÉR TRADE Kft. adatbázisába bekerüljenek, és azokat a TELÉR TRADE Kft. minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa – mindaddig, amíg a játékban részt vevő írásban nem tiltja meg a TELÉR TRADE Kft. számára adatainak kezelését, és az erről szóló tiltási nyilatkozatát kézhez nem veszi. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhető: teler@teler.hu

 

blog comments powered by Disqus