A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

HÍREK

Megújult a honlapunk!

Új struktúra, új webáruház.

AAA minősítést kaptunk a BISNODE nemzetközi cégminősítő intézettől!
Szabályzat az online felületeken elérhető játékokhoz.

A színes ceruza készlet ismét aranykorát éli. De nem csak az óvodás, iskolás gyermekek körében! A színezés, mint idegnyugtató, szórakoztató, feszültségeket sikeresen oldó technika az elmúlt években került fókuszba, a felnőttek körében. 

A mágneses tábla az az univerzális eszköz, ami egyszerre állja meg a helyét a hivatalos intézményekben, iskolákban, különböző rendezvényeken, előadásokon, tanfolyamokon, és a hétköznapi életben, az otthoni színfalak rejtekében.

A papír írószer webáruház virtuális tere mindig nyitva áll előtted. Lehet szó hajnalról, vagy épp éjszakáról az online bejárat zára sohasem kattan. 

A flipchart tábla elmaradhatatlan kelléke a prezentációknak, előadásoknak. Kiválóan segíti a szemléltetést, fém felületére speciális filctollak segítségével írhatsz, rajzolhatsz.

A papír írószer nagyker a te választásod, ha szereted a megbízható forrásból származó, magas minőséget képviselő termékeket, ha fontosnak tartod, hogy azokat a kiegészítőket, melyeket naponta használsz megfizethető áron tudd beszerezni, és ha lényegesnek találod, hogy megannyi termékvariáció közül válogathass kedvednek megfelelően. 
Fagylaltozz, hűsölj, ÍRJ!!!! Az SX-101 színei hűsítenek!
Egy UNIverzális honlap!