A weboldal használatával jóváhagyja a cookie-k használatát, a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Irodai tábláink

Rendezés:
Nézet:

Milyen típusú fali tábla a neked való?

Ha fali tábla beszerzésén gondolkozol, akkor érdemes már a legelején meghatároznod, hogy melyik modell az, ami a számodra a leginkább tökéletes. Ehhez egyszerűen csak fel kell mérned egyedi igényeidet, elvárásaidat, s azok tudatában letenni a voksodat valamelyik variáció mellett. Ezeket a sorokat olvasva persze jogosan merülhet fel benned a kérdés: ennyi féle variáns kapható? Nálunk igen!

Választhatsz vékony, vastag, vagy éppen parafa fali tábla közül, hogy csak a legtöbbet keresett verziókat említsük. A méretek sem mellékesek. Nyilván attól függően, hogy irodába, vagy éppen otthonodba szánod a kelléket, eltérő nagyságú hely áll a rendelkezésedre. Míg prezentációkhoz, szakmai előadásokhoz, meetingekhez jobb a minél nagyobb típus preferálása, addig közvetlen környezetedben, a magán szférádban könnyen lehet, hogy a kisebb kivitel szebben, esztétikusabban mutat.

Természetesen a praktikusság elsőbbséget élvez, aminek hatékonysága a minőség nagyságával határozható meg. A készletünkben kapható termékek egytől-egyig hosszú élettartamot, és maximális hatásfokot garantálnak a számodra!